Hoe kan ik facturen goedkeuren in Klippa?

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu van Klippa op "Zakelijk" en navigeer vervolgens naar "Inkoopfacturen". In het overzicht zie je nu de facturen met een bepaalde status.

Om goed te keuren open je een factuur, check je of alles klopt en klik je de betreffende status onderin het scherm. In het onderstaande voorbeeld krijgt de factuur status goedgekeurd en klikken we tot slot rechtsonder op "Goedkeuren en opslaan". De factuur is nog succesvol goedgekeurd.

Tip: bovenin het scherm vind je een schuifje om direct door te gaan naar de volgende factuur. Het venster wordt dan niet eerst gesloten, maar je kunt direct verder met goedkeuren.
Tip: ben je veel onderweg en wil je via de mobiele app goedkeuren? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.