Artikelen over: Facturen goedkeuren
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik facturen goedkeuren in de Klippa Web App?

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu van Klippa op Verwerk facturen. In jouw to do lijst vind je een overzicht van facturen waarvan het jouw beurt is om goed te keuren.

Tip: Je kan meerdere facturen tegelijk goedkeuren. Selecteer de facturen die je wilt goedkeuren door op de checkbox te klikken naast een factuur. Klik vervolgens in het "Acties" menu op Status aanpassen en kies Goedgekeurd.

Open en de beoordeel de factuur en gebruik vervolgens de status knoppen onderin het scherm. In het onderstaande voorbeeld krijgt de factuur de status "goedgekeurd". Klik vervolgens rechtsonder op Opslaan. De factuur is nu succesvol goedgekeurd.

Je kunt ook voor een aantal andere statussen kiezen, bijvoorbeeld:
Afgewezen: de factuur wordt afgewezen en niet verder verwerkt. Gebruikers met een finance rol krijgen de melding dat de factuur is afgewezen.
Incompleet: de factuur wordt opnieuw aangeboden aan een gebruiker met een finance rol.

Tip: Lees hier wat alle statussen op facturen betekenen.

Tip: bovenin het scherm vind je het schuifje "Direct doorgaan naar volgende factuur". Vink dit aan om na het aanpassen van de status en opslaan direct naar de volgende factuur te navigeren die voor jou klaarstaat ter goedkeuring.

Tip: ben je veel onderweg en wil je via de mobiele app goedkeuren? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.