Hoe kan ik de declaraties van mijn collega goedkeuren?

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu van Klippa op "Zakelijk" en navigeer vervolgens naar "Declaraties". In het overzicht zie je nu de declaraties van de medewerkers met een bepaalde status.

Om een declaratie goed te keuren open je een bon, check je vervolgens of alles klopt en klik je de betreffende status onderin het scherm. In het onderstaande voorbeeld krijgt de bon status goedgekeurd en klikken we tot slot rechtsonder op "Goedkeuren en opslaan". De declaratie is nu goedgekeurd.

Tip: bovenin het scherm vind je een schuifje om direct door te gaan naar de volgende bon. Het venster wordt dan niet eerst gesloten, maar je kunt direct verder met goedkeuren.

Tip: ben je veel onderweg en wil je via de mobiele app goedkeuren? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.