Het exporteren van bonnen naar PDF is een gratis optie, voor XSLX, CSV en UBL is een Klippa Pro abonnement noodzakelijk.

Om jouw bonnen te exporteren doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in je persoonlijke Klippa omgeving. Selecteer de bonnen die je wilt exporteren.

Stap 3) Zodra je een selectie hebt gemaakt, zie je dat het Actie scherm aan de rechterzijde van het scherm automatisch openklapt. Klik vervolgens op Exporteren.

Stap 4) Kies het gewenste exporteerformaat en stel indien gewenst de kolommen in.

Stap 5) Klik op Exporteren om het bestand te exporteren.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Bonnen, exporteren