Vanuit Klippa kun je bonnen exporteren naar de bestandsformaten PDF, XLSX (Excel) en CSV.

Het exporteren van bonnen naar PDF is een gratis optie, voor XSLX en CSV is een Klippa Pro abonnement noodzakelijk.

Web:

Om bonnen te exporteren selecteer je één of meerdere bonnen door de selectievakjes (links) aan te klikken of door je linkermuisknop ingedrukt te houden en over de bonnen heen te slepen.

Vervolgens selecteer je rechts de optie 'exporteer selectie'.

Onder 'Kolommen' selecteer je de velden die wel en niet zichtbaar moeten zijn in de export. Door middel van het kruisje laat je velden weg en met het plusje worden die velden opnieuw toegevoegd.

'Deel met' kun je gebruiken om een downloadlink naar het exportbestand te delen met een emailadres. Standaard krijg je zelf de link toegestuurd naar het adres waarmee je geregistreerd bent. Een downloadlink blijft een week na het aanmaken ervan beschikbaar.

Met het vinkje 'Voorblad' schakel je het voorblad in of uit. Op het voorblad wordt een overzicht gegeven van de geexporteerde bonnen.

Kolominstellingen kunnen worden opgeslagen voor een eventuele volgende export. De velden die je ditmaal verborgen hebt zullen de volgende keer ook verborgen blijven.

Android:

Om bonnen te exporteren selecteer je één of meerdere bonnen door een bon ingedrukt te houden met je vinger. De selectievakjes verschijnen, alsmede de optie om te exporteren d.m.v. het icoontje bovenin. Na het selecteren van een bestandsformaat wordt de downloadlink beschikbaar gemaakt op je Android apparaat.

iOS:

Om bonnen te exporteren selecteer je één of meerdere bonnen door een bon ingedrukt te houden met je vinger. De selectievakjes verschijnen, alsmede de optie om te exporteren d.m.v. het icoontje bovenin. Na het selecteren van een bestandsformaat wordt de downloadlink beschikbaar gemaakt op je iPhone of iPad.