Hoe exporteer ik mijn bonnen met de Klippa App

Open de Klippa App en selecteer de betreffende bonnen door ze een langere tijd in te drukken.

Druk op de Acties knop onderin het scherm. Er klapt nu een keuzemenu open.

Druk vervolgens op exporteren. Je bonnen worden direct geëxporteerd en beschikbaar gesteld in je browser van je smartphone of tablet.

Hoe exporteer ik bonnen in de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en login met je gegevens.

Selecteer de documenten die je wilt exporteren.

De acties worden automatisch voor je uitgeklapt, klik hier op exporteren.

Kies vervolgens het gewenste bestandsformaat en stel indien gewenst de kolommen hiervoor in.

Let op: exporteren in XLSX, CSV, of UBL is alleen mogelijk als je een betaald account hebt.

Klik tot slot op exporteren. Je export wordt direct beschikbaar gesteld in de browser van je computer.