Om jouw bonnetjes met anderen te delen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Op deze pagina staan alle bonnen die je hebt gescand. Selecteer één of meerdere bonnen die je wilt delen en je ziet dat het menu Acties automatisch uitklapt.

Stap 3) Klik onder het uitgeklapte menu Acties nu op Delen en vul het geregistreerde Klippa e-mailadres in van de persoon met wie je jouw (selectie) bonnetje(s) wilt delen. Naast het e-mailadres kun je teven de rollen van de ontvanger toekennen. Als je alles hebt ingevuld druk je op Delen.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Delen , Bonnen , Collega's , Medewerkers