Om bonnetjes te delen met andere medewerkers ga je allereerst naar het dashboard van je persoonlijke omgeving.
Eenmaal aangekomen op het dashboard klik je rechtsboven in op het wieltje.
Vervolgens druk je op instellingen.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Op deze pagina heb je alle bonnen staan die je hebt gescand.
Voor elke bon staat een vierkantje om de bon te selecteren.
Klik hierop bij de bon die jij graag zou willen delen met je collega.
Je ziet rechts in beeld deze opties verschijnen:

Om de bon te delen druk je op dit icoontje:

Je krijgt nu deze pagina voor je:

Hier kan je de gebruikers naar wie je het wilt sturen toevoegen.
Als je de bon naar meer mensen wilt sturen druk je op het plusje rechtsboven in.
Allereerst vul je de naam van de gebruiker in waarop hij/zij geregistreerd staat.
Nadat je dat hebt gedaan kun je aanvinken wat voor rechten de persoon naar wie je de bon toestuurt krijgt. Een overzichte van de verschillende rechten vind je onder: "Laat rollen zien".

Als je alles hebt ingevuld druk je op opslaan.
Je hebt nu je bonnetje gedeeld met de door jou aangegeven personen.