Met de managersrol in Klippa kun je declaraties indienen en accorderen. In deze handleiding leggen we je in twee stappen uit hoe dat werkt.

Deel 1) Het indienen van een declaratie

1) Open de Klippa app op je mobiele apparaat en log in met je gegevens.

2) Nu je bent ingelogd zie je een overzicht van al jouw bonnetjes. Om een nieuwe bon te scannen druk je onderin op maak foto.

3) Je kunt nu met de camera een bon scannen. Klik vervolgens op het pijltje rechtsonder in het scherm om door te gaan en druk op opslaan.

4) Vul de nodige gegevens in en druk nogmaals op opslaan. Jouw bonnetje is nu ingediend als declaratie! Met behulp van statusupdates houden we je op hoogte van de voortgang van je declaratie.

Let op: de bongegevens hoef je niet in te vullen, die herkennen wij!

Deel 2) Het accorderen van ingediende declaraties

1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op zakelijk en vervolgens declaraties in het menu aan de linkerkant van je scherm

3) Je ziet nu een overzicht van alle bonnetjes. Klik op het kopje ingediend om alle ingediende declaraties te zien

4) Het overzicht bevat nu alleen ingediende bonnetjes. Selecteer een bonnetje en check of alle gegevens kloppen. Accordeer door de status te veranderen in afgewezen, missende informatie, geaccepteerd of goedgekeurd.

5) Druk vervolgens op opslaan. De declaratie bevindt zich nu onder de status die je hebt meegeven.

Tip: het accorderen van declaraties is ook mogelijk in de mobiele app > Hoe accordeer ik bonnen in de Klippa app?

Dit is het einde van de handleiding voor (sub)managers. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!