Foutmelding: [GLtransactions] Leverancier (type)
Uitleg: waarschijnlijk is de crediteur niet als leverancier aangemaakt / aangemerkt in Exact Online.
Oplossing: ga in Exact Online naar 'Relaties', daar vind je de betreffende medewerker. Vervolgens kun je kiezen voor 'Bewerken' en in het scherm algemeen 'Leverancier' aanvinken.

Foutmelding: Verplicht : vervaldatum Verplicht:Betalingsconditie
Uitleg: er is geen betalingsconditie ingesteld voor de crediteur.
Oplossing: ga in Exact Online via 'Inkoop' naar 'Leveranciers' en kies voor 'Onderhoud'.
- Klik op de crediteur van de medewerker
- Vervolgens kun je linksboven [bewerk] kiezen
- Scroll naar beneden en kies een betalingsconditie onder het kopje "crediteur" door op het vergrootglas te drukken en een betalingsconditie te kiezen.