Hoe koppel ik met Exact Online?

Let op: alleen de beheerder (een gebruiker met een admin rol in Klippa) van het Klippa account kan de koppeling met Exact Online maken.

Open de Klippa Web App en ga in het linker menu naar Instellingen en klik in het uitgeklapte menu op Zakelijk.

Onder de zakelijke instellingen vind je verschillende menu items. Klik op Bedrijfsinstellingen / Koppelingen.

Ga in het overzicht van koppelingen op zoek naar Exact Online en klik op verbinden. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van Exact.

Let op: gebruik hier de inloggegevens van een Exact Online account met ten minste de volgende rechten bij de boekhouding(en) die in Klippa gebruikt gaan worden:

Systeem: Aanmaken en wijzigen administratie gerelateerde elektronische berichten

Financiële boekingen: Inkoopboekingen invoeren, bewerken en verwijderen

De rechten per gebruiker vind je in Exact Online door te navigeren naar Administratienaam > Stamgegevens > Gebruikers > Overzicht. Klik hier voor meer informatie over rechten in Exact Online.

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord van Exact Online in.

Selecteer de administraties die je wil gebruiken in Klippa

Geef vervolgens toestemming en druk op opslaan. De verbinding is nu succesvol gemaakt.