Artikelen over: Klippa Basic / Pro

Hoe kan ik een map delen met iemand anders?

Open de Klippa App en ga via de instellingen naar je Mappen.

Houd vervolgens de mappen die je wilt delen een tijdje ingedrukt om ze te kunnen selecteren.

Als je de betreffende mappen hebt geselecteerd, druk je onderin op Acties.

Een keuzemenu is nu uitgeklapt, klik hier vervolgens op Delen. Je kunt nu een e-mailadres invullen van een andere Klippa gebruiker.

Hoe kan ik een map delen in de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en ga in het linkermenu naar je mappen.

Klik vervolgens bij de map die je wilt delen op de drie bolletjes.

Een scherm met deelopties opent nu. Als je de velden hebt ingevuld druk je onderin op Opslaan. Je map is nu succesvol gedeeld!

Bijgewerkt op: 21/02/2024